96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Borstkolf

39 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Comfort Fit borstschilden - 36 mm (2 stuks)
  Comfort Fit borstschilden - 36 mm (2 stuks)
  Lansinoh
  Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 13,90
 2. Comfort Fit borstschilden - 28 mm (2 stuks)
  Comfort Fit borstschilden - 28 mm (2 stuks)
  Lansinoh
  Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 13,90
 3. Comfort Fit borstschilden - 21 mm (2 stuks)
  Comfort Fit borstschilden - 21 mm (2 stuks)
  Lansinoh
  Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 13,90
 4. Elektrische borstkolf Dubbel - Natural Wave
  Elektrische borstkolf Dubbel - Natural Wave
  Lansinoh
  Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 189,00
 5. Elektrische borstkolf - Compact
  Elektrische borstkolf - Compact
  Lansinoh
  Speciale prijs € 83,90 Normale prijs € 99,90
 6. Handkolf Natural Wave
  Handkolf Natural Wave
  Lansinoh
  Speciale prijs € 36,90 Normale prijs € 42,90

39 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij de keuze voor borstkolven is het belangrijk jezelf de vraag te stellen hoe vaak je deze wilt gaan gebruiken. Vervolgens kies je dan voor een manuele borstkolf of een elektrische borstkolf. Ben je van plan om de borstkolf incidenteel te gebruiken, dan is het vaak verstandig om voor een manuele borstkolf te kiezen. Wil je vaker afkolven? Dan is de elektrische borstkolf echt iets voor jou. Waarom? Simpel, omdat dit veel sneller gaat. Daarbij heb je voor de elektrische variant de keuze uit twee verschillende soorten. Dit zijn de enkele elektrische borstkolf en de dubbele elektrische borstkolf.

Manuele borstkolven

Als je je baby sporadisch niet zelf kunt voeden, is de manuele borstkolf ideaal. Bijvoorbeeld omdat je een keer een afspraak hebt, of omdat je met iemand wilt gaan winkelen. Daarbij komt, dat je met een manuele borstkolf zelf het ritme van afkolven bepaalt. Vervolgens passen op je borstkolf telkens de flessen van hetzelfde merk dat je hebt gekozen. Er is een ruime keuze aan borstkolfmerken, waardoor je gegarandeerd de borstkolf vindt die het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Zo is er de manuele borstkolf met aanpasbare zuigkracht, de borstkolf die extra zacht aanvoelt en de borstkolf die met je borst meebeweegt.

Elektrische borstkolven

Bij de elektrische borstkolf kun je kiezen uit een enkele of een dubbele variant. Zoals de naam al doet vermoeden, kolf je met de dubbele borstkolf je beide borsten tegelijkertijd. Dit betekent daarom, dat het afkolven dubbel zo snel verloopt. In ieder geval is de elektrische borstkolf uitermate geschikt als je veel wilt afkolven en bijvoorbeeld weer aan het werk gaat. Bovendien is de elektrische borstkolf minder belastend voor je hand in vergelijking met manueel afkolven. Daarnaast zorgt de elektrische borstkolf er ook voor dat je in een stabieler ritme afkolft, wat door veel vrouwen als zeer prettig wordt ervaren.