96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Fles

95 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Philips AVENT
  € 13,90
  5 Kleuren
 2. Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Philips AVENT
  € 13,90
  5 Kleuren
 3. Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Philips AVENT
  € 13,90
  5 Kleuren
 4. Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Philips AVENT
  € 13,90
  5 Kleuren
 5. Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Natural 3.0 zuigfles 260 ml
  Philips AVENT
  € 13,90
  5 Kleuren

95 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor baby flesjes in allerlei soorten en maten kun je bij Babylux te kust en te keur. Misschien geef je je kleintje nu nog borstvoeding, maar er komt een dag dat je over gaat stappen op het voeden met een flesje. Ook komt het vaak voor dat borstvoeding meteen gecombineerd wordt met flesvoeding. Bijvoorbeeld omdat je als moeder afkolft. Wat er ook op jouw specifieke situatie van toepassing is, je wilt je hierbij kunnen verlaten op hoogstaande kwaliteit flesjes. Dat begrijpen we bij Babylux als geen ander. Daarom hebben we een ruim assortiment aan het baby flesje voor je samengesteld. Zo kies je gegarandeerd het beste flesje voor je baby.

Baby flesjes die aansluiten op de zuigbehoefte

Ieder baby flesje heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De reden hiervoor is onder andere dat de zuigbehoefte van kindjes zeer verschillend kan zijn. In het begin is het dan ook vaak een kwestie van uitproberen om te ontdekken waar je kleintje nu het beste bij drinkt. Naast de fles, is vooral de speen hierin allesbepalend. Daarom kun je bij veel flesjes verschillende soorten spenen gebruiken. Bij Babylux vind je alle details hierover op de productpagina’s van ons assortiment aan de baby fles.

De beste baby fles kan per kind verschillen

Doordat de combinatie met de speen zo bepalend is, kun je bij baby flesjes niet van ‘de beste’ spreken. Elk kind heeft zijn of haar eigen zuigbehoeftes en daardoor de voorkeur voor het gebruik van een specifieke fles met speen combinatie. Daarnaast zijn er nog tal van factoren die bepalen wat de beste fles is voor je kleintje. Heeft je zoontje of dochtertje bijvoorbeeld regelmatig last van darmkrampjes? Dan is de baby fles in S-vorm zeer waarschijnlijk ideaal. Verder wordt een fles met een brede hals vaak gekozen door moeders die tussen borstvoeding en flesvoeding afwisselen. Deze flessen hebben, zoals de naam al zegt, een bredere hals dan standaard flessen voor baby’s.

Deskundig advies van Babylux

Bij de aanschaf van baby flesjes komt dus vrij veel kijken. Omdat de voeding van je kleintje zo ontzettend belangrijk is, wil je natuurlijk de beste keuze maken. Mocht je het nu moeilijk vinden om definitief te kiezen, vraag dan een van de medewerkers van Babylux om hulp. Zij weten door hun expertise en jarenlange ervaring op dit gebied precies wat voor jouw kleintje de beste fles is. Daarnaast vertellen ze je graag welke spenen allemaal geschikt zijn.