96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Stoelverhoger

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. B-Booster stoelverhoger
  B-Booster stoelverhoger
  Bo Jungle
  € 44,90
  3 Kleuren
 2. Kaboost stoelverhoger
  Kaboost stoelverhoger
  Kaboost
  € 39,90
  2 Kleuren
 3. boosterSquish Stoelverhoger
  boosterSquish Stoelverhoger
  Prince Lionheart
  € 28,90
  3 Kleuren
 4. bébéPOD Flex Plus Stoelverhoger
  bébéPOD Flex Plus Stoelverhoger
  Prince Lionheart
  € 69,00
  3 Kleuren
 5. Chairy Stoelverhoger
  Chairy Stoelverhoger
  Chicco
  € 54,90
  3 Kleuren
 6. Pocket Snack zitverhoger
  Pocket Snack zitverhoger
  Chicco
  Speciale prijs € 35,90 Normale prijs € 39,90
  4 Kleuren

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De stoelverhoger is ideaal wanneer je kind inmiddels uit de kinderstoel gegroeid is, maar nog te klein is om op een volwassen eettafelstoel te zitten. Je kunt dan tijdelijk van deze verhogers gebruik maken. De meeste stoelverhogers kun je hierbij gemakkelijk bevestigen op iedere eettafelstoel die geen armleuningen heeft. Je kind kan zo gezellig en comfortabel aanschuiven aan tafel. Bovendien is een verhoger ook ideaal om mee te nemen onderweg. Dit heeft alles te maken met de compacte afmetingen van stoelverhogers. Bijvoorbeeld als je met je kleintje op reis gaat of als hij of zij ergens gaat logeren.

Een stoelverhoger aanschaffen? Lees hier waar je op letten moet

Ook stoelverhogers komen in vele soorten en maten en zijn afkomstig van verschillende merken. Om je bij de juiste keuze op weg te helpen, vertellen we je graag welke mogelijkheden er allemaal zijn. Zo kun je bijvoorbeeld voor een verhoger kiezen die voorzien is van een tafelblad. Dit zorgt ervoor dat je zoontje of dochtertje meteen mee kan eten aan tafel. Omdat deze tafelbladen in de meeste gevallen uitschuifbaar zijn, kun je ze eenvoudig schoonmaken nadat jullie met elkaar hebben gegeten.

Verhogers voorzien van een activiteitenpaneel

Naast verhogers die een tafelblad hebben, is er ook de mogelijkheid om een stoelverhoger te kiezen die een activiteitenpaneel heeft. Deze stoelverhogers hebben ingebouwde speeltjes waarmee je kleintje zich urenlang kan vermaken. Ideaal voor als hij of zij even moet wachten totdat je de maaltijd serveert.

Multifunctionele stoelverhogers

Afhankelijk van waar je voorkeur naar uit gaat – en uiteraard wat je budget is – kun je verhogers al zeer voordelig aanschaffen. Wil je het liefste een multifunctionele verhoger? Misschien is de combinatie van een verhoger met een kinderstoel dan iets wat helemaal bij jou en natuurlijk je kleintje past. Deze gecombineerde meubelstukken zijn zeer praktisch en kunnen los van elkaar gebruikt worden.