96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Accessoires voor kinderwagen

264 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rider Board meerijdplank
  Rider Board meerijdplank
  Thule
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
 2. Newborn Nest inlegnestje
  Newborn Nest inlegnestje
  Thule
  Speciale prijs € 114,90 Normale prijs € 129,00
 3. Newborn Inlay inlegkussen
  Newborn Inlay inlegkussen
  Thule
  Speciale prijs € 62,90 Normale prijs € 69,90
 4. Voetensteun voor Spring kinderwagen
  Voetensteun voor Spring kinderwagen
  Thule
  Speciale prijs € 54,90 Normale prijs € 59,90
 5. Voetenzak voor kinderwagen
  Voetenzak voor kinderwagen
  Joolz
  € 129,00
  6 Kleuren
 6. Voetenzak voor One4Ever kinderwagen
  Voetenzak voor One4Ever kinderwagen
  Chicco
  Speciale prijs € 94,90 Normale prijs € 99,90
 7. Muggennet voor reiswieg Celona/Sadena
  Muggennet voor reiswieg Celona/Sadena
  Recaro
  Speciale prijs € 19,00 Normale prijs € 29,00
 8. Muggennet voor Celona/Sadena
  Muggennet voor Celona/Sadena
  Recaro
  Speciale prijs € 19,00 Normale prijs € 29,00
 9. Handschoenen voor Sadena / Celona
  Handschoenen voor Sadena / Celona
  Recaro
  Speciale prijs € 29,90 Normale prijs € 59,90

264 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires voor kinderwagens zijn essentiële items die je helpen om de kinderwagen aan te passen aan de specifieke behoeften van je kind en jouw levensstijl. Er zijn verschillende soorten accessoires beschikbaar, afhankelijk van wat je nodig hebt en waar je de kinderwagen voor gebruikt.

Een regenhoes is bijvoorbeeld een belangrijke accessoire voor de kinderwagen. Het beschermt je baby tegen regen en wind en zorgt ervoor dat ze droog blijven, zelfs tijdens de meest ongunstige weersomstandigheden. Er zijn regenhoezen verkrijgbaar voor bijna alle soorten kinderwagens en ze zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.

Een voetenzak is een andere nuttige accessoire voor de kinderwagen. Het houdt de voeten van je baby warm en gezellig, vooral tijdens de koudere maanden. Sommige voetenzakken zijn speciaal ontworpen voor bepaalde soorten kinderwagens, terwijl andere universeel zijn en in bijna elke kinderwagen passen.

Een parasol is handig om te voorkomen dat de zon rechtstreeks op het gezicht van je baby schijnt tijdens warme en zonnige dagen. Sommige kinderwagens hebben zelfs ingebouwde parasols, maar als dit niet het geval is, kan je een universele parasol aanschaffen die op bijna elke kinderwagen past.

Een meerijdplankje is handig als je een oudere broer of zus hebt die moeite heeft om lange afstanden te lopen. Met een meerijdplankje kan je oudere kind achter de kinderwagen staan en zich laten meenemen terwijl je loopt.

Een muskietennet is een handige accessoire om te hebben tijdens de zomermaanden. Het beschermt je baby tegen muggen en andere insecten, waardoor je hem of haar kunt beschermen tegen eventuele beten.

Een voetensteun is een nuttige accessoire als je kinderen hebt die langere tijd in de kinderwagen zitten. Het biedt extra ondersteuning voor hun benen en zorgt ervoor dat ze comfortabel blijven tijdens het zitten.

Een veiligheidsbeugel is een ander belangrijk accessoire voor de kinderwagen. Het houdt je baby veilig en beschermd in de kinderwagen en voorkomt dat hij of zij eruit kan vallen.

Tot slot is een transporttas een handige accessoire om te hebben als je veel reist met de kinderwagen. Het beschermt de kinderwagen tegen krassen en beschadigingen tijdens transport en opslag.

Kortom, accessoires voor kinderwagens zijn belangrijk om de kinderwagen aan te passen aan de behoeften van je kind en jouw levensstijl. Het is belangrijk om de juiste accessoires te kiezen die passen bij jouw behoeften en die compatibel zijn met jouw kinderwagen. Door deze accessoires aan te schaffen, kan je de kinderwagen nog praktischer en comfortabeler maken voor zowel jou als voor jou kleintje.