96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Buggy

26 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. gift-label
  Yoyo² 6+ Buggy
  Yoyo² 6+ Buggy
  Babyzen
  Slechts € 468,90
  16 Kleuren
 2. Butterfly kinderwagen
  Butterfly kinderwagen
  Bugaboo
  Speciale prijs € 394,90 Normale prijs € 459,00
  4 Kleuren
 3. Liteway 4 buggy + regenhoes
  Liteway 4 buggy + regenhoes
  Chicco
  Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 179,00
  4 Kleuren
 4. Pliko Mini Buggy
  Pliko Mini Buggy
  Peg-Pérego
  Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 229,00
  3 Kleuren
 5. Vivo buggy
  Vivo buggy
  Ding
  Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 139,00
  4 Kleuren
 6. gift-label
  Rocket Pro buggy
  Rocket Pro buggy
  Jané
  Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 299,00
 7. gift-label
  Rocket 2 buggy
  Rocket 2 buggy
  Jané
  Speciale prijs € 166,90 Normale prijs € 239,00
  Reviews:
  100%
 8. Piuma buggy
  Piuma buggy
  Carbébé
  Speciale prijs € 229,00 Normale prijs € 275,00
 9. Gogo buggy
  Gogo buggy
  Ding
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 99,00
  2 Kleuren
 10. Selfie buggy
  Selfie buggy
  Peg-Pérego
  € 349,00
  3 Kleuren
 11. gift-label
  Magik buggy
  Magik buggy
  Renolux
  Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 229,00
 12. gift-label
  Pixel buggy
  Pixel buggy
  Renolux
  Speciale prijs € 175,90 Normale prijs € 199,00
  2 Kleuren
 13. gift-label
  Lynx Buggy
  Lynx Buggy
  Renolux
  Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 249,00
 14. Ohlala 3 buggy
  Ohlala 3 buggy
  Chicco
  Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 169,00
  3 Kleuren
 15. Chicco WE buggy
  Chicco WE buggy
  Chicco
  Speciale prijs € 209,00 Normale prijs € 259,00
  3 Kleuren
 16. Trolley Me Buggy
  Trolley Me Buggy
  Chicco
  Speciale prijs € 124,90 Normale prijs € 169,00
  5 Kleuren
 17. Buggy 2.0
  Buggy 2.0
  Little Dutch
  Speciale prijs € 124,90 Normale prijs € 139,00
  3 Kleuren
 18. Buggy Comfort 2.0
  Buggy Comfort 2.0
  Little Dutch
  Speciale prijs € 196,90 Normale prijs € 219,00
  3 Kleuren
 19. gift-label
  Poussette canne Nitro LX
  Poussette canne Nitro LX
  Joie
  € 99,00
  2 Kleuren
 20. gift-label
  Buggy
  Buggy
  Little Dutch
  Speciale prijs € 133,90 Normale prijs € 149,00
  2 Kleuren
 21. gift-label
  Buggy Comfort
  Buggy Comfort
  Little Dutch
  Speciale prijs € 205,90 Normale prijs € 229,00
  2 Kleuren
 22. Beezy buggy
  Beezy buggy
  Cybex
  Speciale prijs € 199,00 Normale prijs € 299,00
  5 Kleuren
 23. Libelle 2 buggy
  Libelle 2 buggy
  Cybex
  Speciale prijs € 189,00 Normale prijs € 249,00
 24. promo-label
  XS Comfort Plus Buggy
  XS Comfort Plus Buggy
  Pericles
  Slechts € 179,00 Normale prijs € 289,00
 25. superpromo-label
  Easylife Elite 2 buggy
  Easylife Elite 2 buggy
  Recaro
  Speciale prijs € 119,00 Normale prijs € 269,00
  5 Kleuren

26 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buggy's zijn een ideaal vervoersmiddel als je kind wat ouder is en zelfstandig kan zitten. Het is een soort wandelwagen, maar dan extra licht, wendbaar en opvouwbaar. Er zijn allerlei verschillende buggy's op de markt, en in dit artikel leggen we uit wat de verschillen zijn en waar je op moet letten.

Soorten buggy's

Er zijn een aantal soorten buggy's die ieder een andere functie hebben. Hieronder leggen we de verschillen uit.

Paraplubuggy's

De paraplubuggy is het ‘standaard’ model. Deze klap je eenvoudig in, zijn super lichtgewicht en hebben weinig extra’s. Er zit misschien een zonnekap op maar dat is het dan ook wel. Dit model is vaak het goedkoopste en is ideaal voor korte ritten. Als je langere wandelingen wilt maken is dit model niks voor jou. Maar voor bijvoorbeeld boodschappen doen of winkelen is het ideaal. Het is ook een goede wagen voor wanneer je kind soms zelf wil lopen en soms toch nog gereden wil worden. Omdat deze zo klein is kun je het gewoon in de koffer van je auto laten. Dit model is zo licht dat je het zelfs mee kunt nemen op de fiets.

Hoogwaardige buggy's

Voor wat langere afstanden en meer extra's zijn hoogwaardige buggy's beter. Deze is lekker stevig en daarom ook een stukje zwaarder. Maar dit betekent wel dat zowel jij als je kindje langer comfortabel zijn. De zitting is voorzien van lekker zachte kussentjes en de wagen rijdt gewoon lekkerder. Wat nadelig is, is dat deze vaak minder eenvoudig op te vouwen zijn en ook zwaarder zijn. Je kunt ze natuurlijk alsnog in de auto meenemen maar helaas niet op de fiets. Een ander nadeel is dat het wat duurder is, maar het is wel een vervoermiddel dat je lang kunt gebruiken.

Duobuggy

Als je twee jonge kinderen of een tweeling hebt is een duobuggy ideaal. Hierin zitten vaak twee zitjes naast elkaar, alsof het twee paraplubuggy's aan elkaar vast is. Dit is eigenlijk ook zo, waardoor deze wandelwagen ook de functionaliteiten heeft van de paraplubuggy. Het is dan wel een stukje zwaarder, maar dat is logisch. Je kunt het nog wel eenvoudig opvouwen en overal mee naartoe nemen. Het nadeel is natuurlijk dat deze wagen wel iets breder is. Er zijn ook hoogwaardige duobuggy's op de markt, deze hebben verder dezelfde functionaliteiten als de hoogwaardige buggy's.

Hardloopbuggy

Voor de sportieve ouders zijn er speciale hardloopbuggy's op de markt. Deze wandelwagens hebben drie wielen die wat verder uit elkaar staan, waardoor ze stabieler zijn. Hierdoor zijn ze ideaal om mee hard te lopen, zo hoef je geen oppas te regelen als je een rondje wilt rennen. Deze actieve buggy's zijn ook handig voor in het bos en op het strand omdat ze lekker wendbaar zijn.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een buggy?

Er zijn natuurlijk een aantal punten waar je op moet letten als je een wandelwagen gaat kopen. Niet alle buggy's zijn namelijk voor iedereen geschikt.

Hoe vaak ga je de wagen gebruiken?

Ben je een fervente wandelaar of is de wagen echt alleen voor korte tripjes? In het laatste geval is het zonde om veel te investeren in een duur model, terwijl als je veel wandelt is het juist zonde als je een model voor minder intensief gebruik koopt. Die zullen simpelweg minder comfortabel zijn, voor zowel jij als je kindje. Als je lange wandelingen gaat maken is het ook handig dat het stoeltje verstelbaar is, zodat je kind even kan gaan slapen.

Kan ik de wagen vanaf de geboorte gebruiken?

Soms is het mogelijk om met een adapterset een autostoeltje op de wandelwagen te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je de wagen al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Ook wanneer je de rugleuning volledig plat kan leggen kan je de buggy vaak vanaf de geboorte gebruiken. Voor sommige mensen is dit niet nodig omdat ze de baby alleen dragen, ook dan is alleen een buggy kopen ideaal.

Waar ga ik wandelen?

Als je gewoon op de stoep en andere effen ondergronden gaat wandelen hoef je niks speciaals te kopen. Maar voor mensen die regelmatig naar het strand of het bos gaan is het wel slim om wat meer te investeren. Zo zijn luchtbanden een must op oneffen terrein. Als je vooral gaat winkelen en in andere krappe ruimtes komt is het slim om zwenkbare wielen te nemen. Deze zijn ook vast te zetten mocht dit even niet handig zijn.

Waar sla ik de wagen op

Als jij de wagen vaak wilt meenemen en zelfs bijvoorbeeld het vliegtuig in wilt nemen moet deze lekker lichtgewicht zijn én eenvoudig in te klappen. Als de wandelwagen voornamelijk thuis staat is dit minder van belang.

Wie gaat de wagen gebruiken?

Een wagen moet voor zowel het kind als de bestuurder zo comfortabel mogelijk zijn. Daarom is het slim om je partner mee te nemen als je een wandelwagen gaat uitzoeken, vooral als er een groot lengteverschil tussen jullie zit. Je kunt de meeste buggy's wel verstellen, maar dat betekent niet altijd dat het voor jullie beiden comfortabel zal zijn.

Ga altijd zelf testen

Je kunt wel in allerlei mooie verkooppraatjes trappen, maar dan weet je alsnog niet of de wagen wel geschikt is voor jou. Als je iemand in de omgeving kent kun je vragen of je even een ‘testrit’ mag maken. Kijk hoe de wagen het doet op verschillende terreinen en hoe eenvoudig het is om in te klappen. Zo voorkom je een miskoop!

Accessoires voor buggy's

De meeste buggy's zijn uit te breiden met allerlei accessoires. Denk aan een parasol voor wanneer de zon schijnt, en een regenkap wanneer het regent. Een voetenzak is in de winter altijd fijn, omdat je kindje stil zit zal het kouder zijn dan wanneer je loopt. Een boodschappennetje is ook ideaal zodat je niet met je boodschappen hoeft te zeulen.