96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Baghera

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Baghera werd in 1999 opgericht en is onderdeel van het bedrijf Le Petit Nouveau. Met een vestiging in Parijs, Frankrijk, heeft het merk zich toegelegd op het ontwerpen en creëren van hoogstaande kwaliteit producten voor kinderen. Innovatieve speelgoedvoertuigen met een stijlvol design dat past in elk interieur. Het team bestaat dan ook uit getalenteerde en enthousiaste ontwerpers die zich focussen op de wereld van het kind. Jaarlijks worden zo tal van nieuwe producten ontworpen en ontwikkeld.

Baghera: veel aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Tijdens elke fase van de productontwikkeling wordt extra aandacht besteed aan de kwaliteit en bovenal de veiligheid van kinderen. Of het nu om de ontwerp- of productiefase gaat. Dit betekent dat alle producten voldoen aan de Europese normen en uitvoerig getest worden. Deze testen worden uitgevoerd door gerenommeerde onderzoekscentra.

In retrolook met fraaie accenten

Je kindje kan zich nog meer inleven in zijn of haar fantasiewereld met een stoere racewagen van dit kwaliteitsmerk. Deze zijn stuk voor stuk in een prachtig mooie retrolook vormgegeven in uiteenlopende kleuren. Werkelijk overal is aan gedacht. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de brandweerauto van dit merk met bijzonder fraaie accenten. Je kindje zal echt het idee hebben dat hij of zij net als volwassenen in een auto rijdt.

Sterke punten

Met deze speelgoedvoertuigen kan je kleintje zich nog meer en beter inleven in zijn of haar fantasieën. Het gevoel van zelf rijden wordt op een doeltreffende wijze nagebootst. Daarbij heeft elk speelgoedvoertuig een fraai design in retrolook die past in elk interieur.

Baghera kopen?

Ook geïnteresseerd in de speelgoedvoertuigen van dit kwaliteitsmerk? Bij Babylux vind je precies wat je zoekt. Bekijk hiervoor op je gemak onze productpagina’s en vind gegarandeerd de speelgoedauto die je kindje helemaal meevoert in zijn of haar fantasiewereld. Tegelijkertijd haal jij als ouder hiermee een fraai designstuk in huis.