96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Béaba

233 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. gift-label
  Stoomkoker & mixer Babycook Smart
  4 Kleuren
 2. gift-label
  Stoomkoker & mixer Babycook Smart
  4 Kleuren
 3. gift-label
  Stoomkoker & mixer Babycook Smart
  4 Kleuren
 4. gift-label
  Stoomkoker & mixer Babycook Smart
  4 Kleuren
 5. Thermobip thermometer
  Thermobip thermometer
  Béaba
  € 10,90
  4 Kleuren
 6. Thermobip thermometer
  Thermobip thermometer
  Béaba
  € 10,90
  4 Kleuren
 7. Thermobip thermometer
  Thermobip thermometer
  Béaba
  € 10,90
  4 Kleuren
 8. Thermobip thermometer
  Thermobip thermometer
  Béaba
  € 10,90
  4 Kleuren
 9. Toiletverkleiner
  Toiletverkleiner
  Béaba
  € 23,90
 10. Ergonomisch wc-potje
  Ergonomisch wc-potje
  Béaba
  € 22,90
  3 Kleuren
 11. Ergonomisch wc-potje
  Ergonomisch wc-potje
  Béaba
  € 22,90
  3 Kleuren
 12. Ergonomisch wc-potje
  Ergonomisch wc-potje
  Béaba
  € 22,90
  3 Kleuren
 13. Luchtreiniger
  Luchtreiniger
  Béaba
  € 159,00
 14. Luchtbevochtiger
  Luchtbevochtiger
  Béaba
  € 79,00

233 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Béaba is één van de topmerken die je zal kunnen terugvinden in onze webwinkel, en dat is natuurlijk niet zomaar. Het merk staat namelijk garant voor kwaliteit en heeft leuke, innovatieve producten in zijn assortiment. De babyartikelen zijn bovendien allen ontwerpen met als missie om het jou als ouder zo makkelijk mogelijk te maken tijdens de opvoeding van je baby. We zijn dan ook trots om jou kennis te laten maken met de de Béaba producten!

Ontstaan van Béaba

Béaba bestaat al meer dan dertig jaar. Het Frans bedrijf werd in 1989 opgestart met als doel om zo dicht mogelijk bij de ouders te staan en hen zo te begeleiden en ondersteunen tijdens de opvoeding van hun kind. Daar is het merk ook in geslaagd, want het biedt al sinds de start kwalitatieve babyartikelen aan die zowel het leven van de jonge ouders makkelijker maken als het kind de nodige veiligheid bieden. Doorheen de jaren werden de producten er alleen maar beter op. Dit dankzij de expertise en de ervaring van de medewerkers.

Béaba blijft zich ook de dag van vandaag steeds verder ontwikkelen. Elk jaar dient het gemiddeld 5 patenten en 8 ontwerpen in voor nieuwe producten. Het bedrijf spendeert ook jaarlijks maar liefst 10% van de omzet om bestaande producten te laten evolueren. Dat wilt dus zeggen dat jij regelmatig kan genieten van nieuwe, innovatieve artikelen en dat je altijd zeker kan zijn van de beste, meest veilige producten voor jouw baby!

Béaba assortiment

Béaba begon in 1989 met een stoomkoker die speciaal ontwikkeld was voor de bereiding van babyvoeding. Deze Babycook stoomkoker is nog steeds populair, want het maakt het bereiden van zelfgemaakte compotes, potjes en soepen zoveel eenvoudiger. Tegenwoordig heeft het merk echter ook heel wat andere babyartikelen in het assortiment, waaronder drinkflessen, ingenieuze kommen, potjes die extra makkelijk in gebruik zijn en nog veel meer!

Ook voor de veiligheid en de verzorging van je kind zijn er heel wat artikelen in het assortiment verkrijgbaar. Denk daarbij aan babyfoons, aanpasbare kinderstoeltjes, nachtlampjes, huidverzorgingsartikelen, luchtzuiveraars enzovoort. Wil je graag met je kleintje op uitstap? Dan zit je ook goed in het Béaba assortiment. Je vindt er namelijk luiertassen, aangepaste zonnebrillen, en andere artikelen die je uitje vergemakkelijken. Zoals je ziet, kan je dus in het Béaba assortiment terecht voor bijna alle artikelen die je nodig hebt tijdens het opgroeien van je kleine spruit. En het fijne is dat de producten er erg mooi uitzien, waardoor ze stiekem ook gewoon heel erg leuk zijn om te hebben!

Waarom Béaba de beste keuze is

Béaba is één van de populairste merken voor babyartikelen. Dat heeft zo zijn redenen. De babyproducten uit het assortiment hebben namelijk heel wat voordelen. Zo zien ze er erg mooi uit, zijn ze gebruiksvriendelijk, tijdbesparend, innovatief en vooral erg kwalitatief. De Béaba babyartikelen zijn dus een goede investering. Hieronder lees je meer over de sterke punten van dit bedrijf!

Vrolijk en stijlvol ontwerp

De producten uit het Béaba assortiment zien er allemaal stijlvol uit. Ze hebben strakke lijnen en diverse leuke kleuren. Het merk heeft zijn producten bewust zo ontworpen, om ze te laten passen bij jouw interieur. Want hoewel de veiligheid van je baby voorop staat, is ook het design van je babyproducten niet onbelangrijk. Als ouder moet je er tenslotte vaak mee aan de slag en dat is nu eenmaal fijner als ze er leuk uitzien! Doordat er heel wat keuze is uit diverse kleuren, vind je ook altijd een uitvoering die perfect bij jouw smaak of interieur past.

Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend

Be Béaba producten zijn ook erg gebruiksvriendelijk, waardoor ze jou een extra steun bieden als ouder. Béaba streeft er namelijk naar om jouw dagelijks leven te vergemakkelijken. Als je dus kiest voor de Béaba babyproducten, spaar je heel wat tijd uit. En dat komt goed van pas met een klein spruitje in huis, want als kersverse ouder heb je nooit voldoende tijd! De Babycook werkt bijvoorbeeld aan de hand van slechts één klik. Zo eenvoudig heb jij de maaltijd van je baby bereid! Ook de multifunctionele tassen, de makkelijk aanpasbare stoeltjes en de tal van andere innovatieve en gebruiksvriendelijke producten verlichten jouw werk als ouder aanzienlijk.

Béaba kopen

Als je voor Béaba kiest, kies je bovendien voor kwaliteit. De potjes, flessen, luiertassen en andere producten uit het assortiment gaan dus talloze jaren mee. Wanneer je kindje ze volgroeid is, kan je ze eventueel voor een nieuw wondertje gebruiken of doorgeven aan iemand anders. Duurzame producten hebben natuurlijk als bijkomend voordeel dat ze je met tijd heel wat geld uitsparen, want je hoeft niet om de haverklap nieuwe kommetjes, lepeltjes of flesjes te kopen. Dat scheelt heel wat!

Heb je hulp nodig bij jouw keuze van Béaba babyproducten, geef dan gerust een seintje, de Babylux klantendienst adviseert jou graag bij jouw aankoop.