96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Lascal

15 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het merk Lascal weet als geen ander hoe belangrijk het is om een veilige thuisomgeving te creëren als je een baby of peuter hebt. Daarom ontwerpt het merk de meest veilige producten die zeer kindvriendelijk zijn en tegelijkertijd jouw woonruimtes babyproof maken. De veiligheidshekjes van het merk zijn hier een uitgelezen voorbeeld van. Daarnaast staat het merk bekend om de BuggyBoard® voor vermoeide peuters.

KiddyGuard® van Lascal: veiligheidshekjes in Zweeds design

Je creëert met de KiddyGuard® veiligheidshekjes van dit merk in no time een kindvriendelijke omgeving. De hekjes zijn stuk voor stuk vormgegeven volgens Zweeds design en passen daardoor in elk interieur. Ongeacht, of je nu een moderne interieurstijl hebt of in een historisch pand woont.

Ingenieus plankje voor vermoeide peuters

Naast de veiligheidshekjes staat dit merk bekend om de ingenieuze plankjes die je kunt bevestigen aan de kinderwagen: de BuggyBoard®. Deze plankjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie tussen de 2 en 6 jaar en tot een gewicht van circa 22 kilogram. Je kleine telg klimt er zelf eenvoudig op als hij of zij moe is, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen.

Sterke punten

Zowel de veiligheidshekjes als de ingenieuze plankjes zijn de absoluut sterke punten van dit merk. Met beide haal je kwaliteitsproducten in huis die op en top veilig zijn. Daar komt bij, dat de veiligheidshekjes allemaal in Zweeds design zijn vormgegeven.

Lascal kopen?

Wil je de producten van dit topmerk kopen? Uiteraard ontbreken ze niet aan het assortiment van Babylux. Op onze productpagina’s vind je alle details.