96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Lässig

1078 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1078 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De merknaam Lässig betekent ‘casual’ en zet alles op alles om functionele en mooie producten te ontwikkelen. Producten die tegelijkertijd ook het leven van jou als ouder een stuk eenvoudiger maken. Bij het merk staan innovatief ontwerp en natuurvriendelijkheid hierbij centraal. Daarom is voor Lela de Ree in het merklogo gekozen, die hier op toeziet. Het merk staat bekend om babyservies en verzorgingsproducten zoals slabbetjes maar ook praktische verzorgingstassen.

Producten van Lässig voor voeding en verzorging

Als je kleintje voor het eerst gaat eten, dan is servies van hoogwaardige kwaliteit niet meer weg te denken. Bordjes, bestek en de bekers van dit merk zijn dan ook vervaardigd uit hard plastic, bamboehout en RVS. Ideaal om je kindje te leren eten. Datzelfde geldt voor de bijbehorende slabbetjes in vrolijk gekleurde prints. Ouders kunnen hierbij kiezen uit mooie textielproducten zoals uiteenlopende verzorgingstassen.

Sterke punten

De aandacht die is besteed aan zowel functionaliteit als mooi ontwerp. Dit zowel in het babyservies als in de diverse fraaie verzorgingstassen. Daarnaast de focus op innovatie en natuurvriendelijke materiaalsoorten.

Bij Babylux in het assortiment

Nieuwsgierig geraakt naar deze producten voor voeding en verzorging? Babylux heeft uiteenlopende producten van dit merk. Op onze productpagina’s vind je alle details.