96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Skip Hop

164 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zoo Crew Memoryspel
  Zoo Crew Memoryspel
  Skip Hop
  € 10,90
 2. Zoo Bark-Ista Set
  Zoo Bark-Ista Set
  Skip Hop
  € 39,90
 3. ABC & Me Jellyfish
  ABC & Me Jellyfish
  Skip Hop
  € 10,90

164 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het merk Skip Hop werd opgericht in 2003 door de ouders Michael en Ellen Diamant. Ze zochten indertijd naar een luiertas die praktisch is en er tegelijkertijd mooi uitziet. Omdat ze niet vonden wat ze zochten begonnen ze zelf dit soort producten te ontwerpen. Vandaag de dag staat het merk bekend om functionele en innovatieve producten die het leven van jou als ouder een stuk eenvoudiger maakt.

Skip Hop producten: welkome aanvulling in een druk bestaan 

Alle producten van dit merk zijn van zeer goede kwaliteit en datzelfde geldt voor de veiligheid. Er wordt alles op alles gezet om elk detail tot perfectie vorm te geven en dat zie je. De benodigdheden voor de allerkleinsten zijn niet alleen functioneel maar ook erg mooi vormgegeven. Kortom, ze zijn een welkome aanvulling in het drukke bestaan dat je als ouder leidt.

Sterke punten

De functionele en innovatieve producten zorgen voor veel gebruiksgemak. Ook de kwaliteit en veiligheid zijn sterke punten. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan mooie designs.

Bij Babylux in het assortiment

Benieuwd welke producten van dit merk Babylux voor jou heeft geselecteerd? Neem gauw een kijkje op onze productpagina’s van dit merk. Hier vind je alle eigenschappen die jouw leven als jonge ouder eenvoudiger maken.