96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Babykamer decoratie

121 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mijlpaalkaarten
  Mijlpaalkaarten
  Trixie
  € 9,90
 2. Groeimeter Croco
  Groeimeter Croco
  Done by Deer
  € 14,90
  2 Kleuren
 3. Tapijt Anna Ocher 110 x 110 cm
  Tapijt Anna Ocher 110 x 110 cm
  Tapis Petit
  € 64,90
  2 Kleuren
 4. Club zetel Stella
  Club zetel Stella
  Lilliputiens
  € 74,90
 5. Club zetel Joe
  Club zetel Joe
  Lilliputiens
  € 74,90
 6. Kinderfauteuil
  Kinderfauteuil
  Jollein
  € 59,00
  7 Kleuren
 7. Baby mijlpaalkaarten
  Baby mijlpaalkaarten
  Noukies
  Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 19,00
  2 Kleuren
 8. Sofa Tiga - Tiga, Stegi & Ops
  Sofa Tiga - Tiga, Stegi & Ops
  Noukies
  Speciale prijs € 133,90 Normale prijs € 149,00

121 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De babykamer decoratie is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een babykamer. Het zorgt voor een persoonlijke touch en kan de kamer helemaal afmaken. Er zijn verschillende soorten decoratie die de kamer van een baby gezellig en uniek kunnen maken. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire decoraties.
Een album voor babyfoto's is een mooie manier om de eerste momenten van je baby vast te leggen en te bewaren voor later. Het album kan gepersonaliseerd worden en is ook een leuk cadeau-idee voor ouders.

Fotokaders zijn ook een populaire decoratie voor de babykamer. Je kunt kiezen voor een kader in de kleur van de kamer of juist voor een opvallende kleur om wat contrast te creëren. Zo kan je de kamer helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Een muziekdoosje kan rustgevend werken voor de baby en zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten muziekdoosjes, zoals bijvoorbeeld met een melodie van Bach of Mozart.

Een baby zeteltje is een schattige decoratie voor de babykamer. Hiermee kan je baby comfortabel zitten en is het een leuke plek om voor te lezen of om samen te spelen.

Een lamp in de babykamer is niet alleen praktisch, maar kan ook zorgen voor een gezellige sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lampen, bijvoorbeeld een lamp in de vorm van een dier of een cloud.

Een vloerkleed of tapijt kan zorgen voor een gezellige uitstraling in de babykamer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen. Het vloerkleed zorgt ook voor extra comfort als je baby begint met kruipen.

Een groeimeter kan je ophangen aan de muur en bijhouden hoeveel je baby groeit. Dit kan een leuke herinnering zijn voor later en zorgt ook voor een mooie decoratie in de kamer.

Een dromenvanger kan je ophangen boven het bedje van je baby. Het idee is dat de dromenvanger de nare dromen weghoudt en alleen de mooie dromen toelaat. Het is ook een mooie decoratie voor de kamer.

Een kapstok kan handig zijn voor de babykamer. Hiermee kun je kleertjes ophangen en zo zorg je voor extra opbergruimte in de kamer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kapstokken, bijvoorbeeld een kapstok in de vorm van een dier of een boom.

Kortom, er zijn vele manieren om de babykamer te decoreren en persoonlijk te maken. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat de babykamer de plek is waar je baby de eerste maanden van zijn of haar leven zal doorbrengen. Het creëren van een gezellige en veilige omgeving is niet alleen belangrijk voor de baby, maar ook voor de ouders. Het kan zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer in huis.