96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Nachtlampje voor baby

27 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nachtlamp - Anna & Milo
  Nachtlamp - Anna & Milo
  Noukies
  Speciale prijs € 23,90 Normale prijs € 29,95
 2. Muurnachtlampje
  Muurnachtlampje
  Babymoov
  € 10,90

27 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedtijd! Er zijn kinderen die graag slapen en meteen in bed duiken, maar er zijn ook de kinderen die niet graag gaan slapen. Vaak komt dit doordat ze bang zijn in het donker. Een nachtlampje biedt hiervoor de ideale oplossing. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Laat je kleintje zijn of haar favoriet uitkiezen!

Keuze genoeg

Er zijn verschillende soorten nachtlampen. Zo zijn er figuurlampjes. Dit kunnen bijvoorbeeld diertjes zijn of een bekend figuur van op televisie of van in een boek. Ook zijn er heel eenvoudige nachtlampjes, bijvoorbeeld in de vorm van een bol of ster. Sommige lichtjes kunnen ook muziek laten afspelen. Ideaal om in slaap te vallen. Voor de echte liefhebbers is er ook de baby projector. Deze lamp tovert bijvoorbeeld een mooie sterrenhemel op het plafond van de kamer. Je kleintje zal gegarandeerd mooi dromen!

Het juiste licht

Het zachte licht laat zien waar je kindje is en geeft een veilig gevoel. Het licht is bovendien niet te fel, zodat je kleintje weer makkelijk indommelt. Veel lampen laten je toe de lichtsterkte zelf te regelen. Zo kies je zelf hoe fel het lichtje schijnt. Het licht is er ook in verschillende kleuren. Zo zijn er nachtlampen die je van kleur kan doen veranderen. Maandag geel, dinsdag blauw, woensdag paars enzovoort…

Batterij of netstroom?

Een lampje op batterijen, een oplaadbare accu, met een stekker of rechtstreeks in het stopcontact? Dit kies je zelf. Een lampje net naast het bed, geeft direct een veilig gevoel en zorgt voor een lichtje binnen handbereik. Een lampje op batterijen kan je gemakkelijk verplaatsen in de kamer of meegeven tijdens een logeerpartijtje. Sommige lampjes kan je ook ophangen in de kamer, aan het plafond of aan het bed.

De juiste keuze voor je kind

Is je kindje bang in het donker? Dan boek je het meeste succes indien je je kind het lampje zelf laat kiezen. Je kindje vindt een bepaald lampje aantrekkelijk en dit zal voor hem of haar een veilig gevoel creëren. Indien je kindje ’s nachts wakker wordt, hoeft hij of zij niet bang te zijn. Het zachte licht laat zien waar je kindje is en geeft een veilig gevoel.