96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Rammelaar

96 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Swingende rammelaar Joe
  Swingende rammelaar Joe
  Lilliputiens
  € 16,90
 2. Grijprammelaar Marius
  Grijprammelaar Marius
  Lilliputiens
  € 24,90
 3. Grijprammelaar Alice
  Grijprammelaar Alice
  Lilliputiens
  € 24,90
 4. Grijprammelaar Stella
  Grijprammelaar Stella
  Lilliputiens
  € 24,90
 5. Grijprammelaar Joe
  Grijprammelaar Joe
  Lilliputiens
  € 24,90
 6. Grijprammelaar Paulette
  Grijprammelaar Paulette
  Lilliputiens
  € 24,90

96 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een rammelaar voor baby’s is waarschijnlijk al duizenden jaren oud. Ook in de tijd van de Egyptenaren en de Grieken werden ze al gebruikt. Je kunt rammelaars al aan je kindje geven als ze een leeftijd hebben van ongeveer 3 maanden oud. Zo leert je kleine telg iets vast te pakken om het vervolgens weer los te laten. Dit wordt extra gestimuleerd door het geluidje dat rammelaars maken. Let er bij de aanschaf op, dat je je kleintje er eentje geeft die hij of zij met beide handjes vast kan pakken. Dan kan hij of zij ook leren hoe het iets kan verplaatsen, van de ene hand naar de andere hand.

Rammelaar voor hand-oogcoördinatie

Met rammelaars kun je als ouder ook uitstekend de hand-oogcoördinatie van je kleintje oefenen. Dit doe je door rammelaars voor zijn of haar neusje te houden en ermee te schudden. Je ontdekt dat je kleintje dan al snel de rammelaars vast wil pakken. Ook kun je ze in het handje van je kleintje leggen en hem of haar er zelf mee laten schudden. Vraag hierbij of ze ook een geluidje hebben gehoord. Als je dan zegt tegen je zoontje of dochtertje dat hij of zij zelf dit geluidje heeft gemaakt, benadruk je oorzaak en gevolg. De kans is erg groot dat hij of zij het dan nog een keer willen proberen.

Rammelaars bij Babylux

Een rammelaar kopen doe je snel en voordelig bij Babylux. We hebben diverse rammelaars in ons assortiment die perfect aansluiten bij de belevingswereld van jouw kleintje. Ook voor andere babyproducten die de zintuigen en motoriek van je kleintje stimuleren ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je hier graag meer over weten of heb je een vraag over een specifiek product uit ons assortiment? Neem dan contact op met Babylux. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis en zijn je graag van dienst.