96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Tevreden of geld terug

Toch niet blij met je aankoop? Geen probleem ! Je kan dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

Zo kan je retourneren :

a) Ofwel de goederen, samen met de factuur of het kasticket, terug naar de winkel binnen de 14 dagen na de levering.

b) Ofwel meld je binnen de 14 dagen vanaf de levering schriftelijk de uitoefening van het herroepingsrecht. De mededeling kan per e-mail verstuurd worden aan [email protected]. Vervolgens ontvang je instructies om het goed onverwijld, en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de melding van herroeping op jouw kosten terug te sturen naar Babylux.

Het product kan enkel op het volgende adres teruggestuurd worden :

Babylux SPRL
Sluisbaan 46
7784 Komen-Waasten
België

Enkel goederen in originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), met alle geleverde toebehoren, intact en in originele staat worden teruggenomen. Beschadigde goederen of goederen waar de originele verpakking beschadigd is worden niet terugbetaald of geruild.

Binnen de 14 dagen nadat Babylux op de hoogte gesteld werd van de beslissing tot herroeping, worden alle betaalde bedragen (desgevallend verminderd met de bovenvermelde transportkosten) terugbetaald via de betaalmethode die de klant gebruikte voor zijn aankoop. Er wordt echter geen cash geld teruggegeven aan de kassa.

Babylux kan wachten met terugbetaling tot het de goederen heeft teruggekregen of de klant heeft aangetoond dat hij de goederen heeft teruggezonden.