96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Baby thermometer

16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MBP70SN Voorhoofdsthermometer
  MBP70SN Voorhoofdsthermometer
  Motorola
  Speciale prijs € 45,40 Normale prijs € 64,90
 2. MBP69SN Smart Ear thermometer
  MBP69SN Smart Ear thermometer
  Motorola
  Speciale prijs € 37,73 Normale prijs € 53,90
 3. Thermometer MT400
  Thermometer MT400
  Microlife
  € 10,90
 4. Badthermometer
  Badthermometer
  Tigex
  € 3,00
  2 Kleuren
 5. Elektronische thermometer
  Elektronische thermometer
  Tigex
  € 7,00
  2 Kleuren
 6. Badthermometer
  Badthermometer
  Suavinex
  € 5,50
 7. B-Digital Bath Thermometer Panda
  B-Digital Bath Thermometer Panda
  Bo Jungle
  Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 17,90
 8. Badthermometer Schildpad
  Badthermometer Schildpad
  Maxi-Cosi
  € 3,90
  2 Kleuren

16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een thermometer voor het bad weet je zeker dat het badwater de juiste temperatuur heeft. Vooral pas geworden ouders kunnen het nogal lastig vinden of gevaarlijk om op het gevoel in te schatten of het badwater voor hun baby de juiste temperatuur heeft. Dat behoort voorgoed tot de verleden tijd met de babythermometers van Babylux. Deze bieden je de ideale oplossing. Je vult het babybadje bijvoorbeeld met water en als deze ongeveer halfvol is, doe je de thermometer in het badje. Je ziet dan meteen wat de temperatuur is. Op basis hiervan voeg je vervolgens warm of koud water toe, of je houdt de watertemperatuur gelijk.

Badthermometer biedt te allen tijde zekerheid

Het is overbodig te noemen dat badthermometers bijzonder praktisch zijn. Tussentijds lees je op de thermometers van Babylux namelijk heel eenvoudig af wat de temperatuur is. Zo verzeker je jezelf van een volledig veilige beleving in het badje voor je kleintje. Ook heeft het badwater dan exact de juiste temperatuur als deze vol is. Hoewel badthermometers zeer voordelig zijn om aan te schaffen, zijn ze dus wel erg belangrijk en bovenal: eenvoudig te gebruiken. Vooral de badthermometers van Babylux. Ideaal toch?

Babybadjes met geïntegreerde thermometers

Naast badjes waarvoor je een losse badthermometer kunt aanschaffen, zijn er ook babybadjes waarin een thermometer geïntegreerd zit. Dit betekent dat je geen losse thermometer meer hoeft aan te schaffen, maar dat deze al meteen in het badje zit. Het is afhankelijk van je persoonlijke wensen waar je voorkeur naar uit gaat. Bij Babylux kun je voor beide te kust en te keur. Wil je hier advies in of heb je anderszins vragen over thermometers in babybadjes? Aarzel dan niet en neem contact op met een van de medewerkers van Babylux. Ze zitten al voor je klaar met al hun expertise om al je vragen te beantwoorden.