96% van de bestellingen geleverd op 1 werkdag

Gratis levering vanaf €49

Potje en toiletverkleiner

18 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. B-Toilet toiletverkleiner
  B-Toilet toiletverkleiner
  Bo Jungle
  € 15,90
  2 Kleuren
 2. B-Whale Potty plaspotje
  B-Whale Potty plaspotje
  Bo Jungle
  € 26,90
  4 Kleuren
 3. Opvouwbaar Reispotje
  Opvouwbaar Reispotje
  Pottiagogo
  € 24,90
  4 Kleuren
 4. Potty Chair plaspotje
  Potty Chair plaspotje
  OXO Tot
  € 29,00
  2 Kleuren
 5. Pasha Plaspotje
  Pasha Plaspotje
  OKBaby
  € 12,90
  4 Kleuren
 6. weePOD Basix Toiletverkleiner
  weePOD Basix Toiletverkleiner
  Prince Lionheart
  € 27,90
  3 Kleuren
 7. pottyPOD Basix Plaspotje
  pottyPOD Basix Plaspotje
  Prince Lionheart
  € 17,90
  3 Kleuren
 8. weePOD Toiletverkleiner
  weePOD Toiletverkleiner
  Prince Lionheart
  € 34,90
  3 Kleuren
 9. pottyPOD Squish Plaspotje
  pottyPOD Squish Plaspotje
  Prince Lionheart
  € 39,00
  3 Kleuren
 10. Opnamemodule voor Intelligent Potty
  Opnamemodule voor Intelligent Potty
  Quax
  Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 14,90
 11. Intelligent Potty wc-trainer
  Intelligent Potty wc-trainer
  Quax
  Speciale prijs € 24,90 Normale prijs € 39,00
  3 Kleuren

18 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor babypotjes en een toiletverkleiner ben je bij Babylux aan het juiste adres. Als je kleintje te oud wordt voor het dragen van luiers, is de stap naar een volwassentoilet natuurlijk nog te groot. Juist daarom kies je eerst voor een babypotje waar je kleintje op kan oefenen. De volgende stap die je neemt om je kind zindelijk te maken is de toiletverkleiner. Deze plaats je op het grote toilet. Omdat geen enkel kind hetzelfde is, kun je met een babypotje en verkleiner zelf het tempo bepalen waarmee je deze stappen zet. Zo leert je kleintje stapsgewijs zindelijk te worden op een fijne manier.

Babypotjes en toiletverkleiner: verschillende soorten

Bij Babylux zijn zowel de potjes als de verkleinzitjes voor het toilet in verschillende soorten verkrijgbaar. Naast de standaard potjes en wc-verkleiner hebben we eveneens varianten met extra functies die zeer handig zijn. Deze weten je kleintje op een leuke manier te stimuleren om zindelijk te worden. Toiletimitatie potjes zijn hier een uitgelezen voorbeeld van. Deze potjes zijn op een dusdanige manier vormgegeven dat ze precies lijken op een echt volwassentoilet. Er zit een toiletbril op, ze hebben een rolhouder en sommige kun je zelfs doortrekken. De meeste kinderen vinden dit echt geweldig.

Je kleintje stimuleren met vrolijke prints

In ons assortiment aan babypotjes en de toiletverkleiner zijn er ook varianten die zijn vormgegeven met vrolijke prints. Daarmee zorg je ervoor dat je kindje zich op een erg leuke manier voelt aangetrokken tot het zindelijk worden. Dit stimuleert hem of haar op een ongedwongen en speelse manier op het potje of naar het toilet te gaan. De keuze bij Babylux is zeer divers, zodat je zeker weet dat je een potje of toiletverkleiner zult vinden die perfect aansluit bij de belevingswereld van jouw kleintje op dat moment.

Ergonomisch ontwerp voor de juiste zithouding

Het is belangrijk dat je zoontje of dochtertje meteen leert hoe hij of zij de juiste zithouding op het toilet aan moet nemen. In ons assortiment aan babypotjes en de toiletverkleiner hebben we daarom ook varianten waarbij je kleintje dit automatisch doet. Zodra je kleintje op deze potjes gaat zitten neemt hij of zij direct de correcte houding aan. Hier hoef je als ouder helemaal geen aandacht aan te schenken.

Heb je vragen over welk potje nu het meest geschikt is voor jouw kleintje? Neem dan contact op met Babylux en samen komen we tot de beste keus.